Άλλες Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας

VIP

Για πελάτες που αναζητούν πολυτελή ιδιωτικά μέσα μεταφοράς και καταλύματα, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε ολόκληρη την Ελλάδα παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Εκδρομές & Περιηγήσεις

Επιλέξτε την τοποθεσία που σας ενδιαφέρει ή αφήστε μας να σας προτείνουμε ξεχωριστές εκδρομές και περιηγήσεις και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την άρτια οργάνωση.

Ομαδικά Ταξιδιωτικά Πακέτα

With years of experience in group trips, we can provide you with services that will be enjoyed by the most demanding. With a guide to your travel needs, we create programs for your own actions and desires.

Εξατομικευμένη Παροχή Υπηρεσιών

Υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων για πελάτες που επιθυμούν να γνωρίσουν την περιπέτεια μεμονωμένα.

Συνέδρια Εκδηλώσεις

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση και διεκπεραίωση κάθε εκδήλωσης: Συνέδρια, Ημερίδες, Εταιρικές Παρουσιάσεις. Είμαστε εδώ να διασφαλίσουμε την επιτυχία της εκδήλωσης από το πρώτο στάδιο έως το τελευταίο με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Yachting

Η θάλασσα, ο ήλιος και εσείς !!! Η απόλυτη χαρά Πλοηγηθείτε στα Ελληνικά νησιά. Εξερευνήστε τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου ή τα Τυρκουάζ νερά των Ιονίων Νήσων. Επιλέξτε Yacht σας και να ζήσετε μια αξέχαστη εβδομάδα.

Read More

Αεροπορικά

Επικοινωνήστε μαζί μας να αναζητήσουμε τον καλύτερο συνδυασμό και την οικονομικότερη τιμή για όποιο προορισμό θέλετε να ταξιδέψετε. Συνεργαζόμαστε με όλες τις αεροπορικές εταιρείες αναζητώντας τις πιο συμφέρουσες πτήσεις.

Ακτοπλοικα

Θέλετε να ταξιδέψετε σε ένα από τα νησιά μας ; Αγχώνεστε για την αναζήτηση δρομολογίων τιμών και διαθεσιμοτήτων; Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε τον προορισμό σας και παραλάβετε τα εισιτήρια σας όπως εξυπηρετείστε.... από το λιμάνι από το γραφείο μας με το mail.

Ξενοδοχεία

Στο Planet Bus Travel προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η Ελλάδα είναι γεμάτη ξενοδοχεία, καταλύματα, πανσιόν, κάμπινγκ που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη και κάθε απαίτηση. Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας προτείνουμε και να σας εξυπηρετήσουμε να επιλέξετε το κατάλυμα της επιλογής σας. Συνεργαζόμαστε με αλυσίδες ξενοδοχείων, μεγάλα ή μικρά ξενοδοχεία, σε όλη την Ελλάδα. Εσείς επιλέξτε τον προορισμό σας και αφήστε μας να σας παρουσιάσουμε και να σας προτείνουμε όλες τις εναλλακτικές που θα καλύψουν τις ανάγκες σας. Εκτός όμως από την Ελλάδα είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε τη διαμονή σας οπουδήποτε και στο εξωτερικό. Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για αναψυχή, είτε ταξιδεύετε μόνοι είτε με παρέα το ανθρώπινο δυναμικό μας θα σας προτείνει τις καλύτερες εναλλακτικές σε συμφέρουσες τιμές.