Ποιοί Είμαστε

Η Φιλοσοφία μας

Inspired & Passionate Travelers

Η ετυμολογία της λέξης «πλανήτης» προέρχεται από την αρχαιοελληνική φράση «πλανῆτες ἀστέρες» (άστρα που περι-πλανιούνται), σε αντίθεση με τους ίδιους τους αστέρες που μοιάζουν ακίνητοι στον ουράνιο θόλο (εξ ου και η ονομασία «ἀπλανεῖς ἀστέρες»). Έτσι και εμείς δημιουργήσαμε το Planet Bus Travel για να μπορούμε να οργανώνουμε τις περι-πλανήσεις σας ανά την Ελλάδα και τον κόσμο αναδεικνύοντας και παρουσιάζοντας ό,τι ομορφότερο υπάρχει.

Το Planet Bus Travel είναι ένα νέο αναπτυσσόμενο ταξιδιωτικό γραφείο με ανθρώπους που διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο και είναι πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τον κάθε ταξιδιώτη με βάση τις ανάγκες του.

Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αξιοποιώντας αφενός την εμπειρία μας και την αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε και αφετέρου όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο.


Οι Υπηρεσίες μας

Το γραφείο μας βρίσκεται στο χώρο του τουρισμού και των διεθνών οδικών μεταφορών από το 2003.

Παρέχουμε πακέτα με όλες τις τυπικές τουριστικές υπηρεσίες, όπως μεταφορές, κρατήσεις ξενοδοχείων, ξεναγήσεις σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και στο εξωτερικό, τόσο ομαδικά (γκρουπ) για συλλόγους, σχολεία, tour operators όσο και για μεμονωμένους ταξιδιώτες.

Μεταφορές
Διαθέτουμε σύγχρονα τουριστικά λεωφορεία για τις μετακινήσεις:
Γκρουπ άνω των 20 ατόμων
Γκρουπ έως 20 επιβατών (κατηγορία MINIBUS)
Γκρουπ ή οικογένειες έως 8 άτομα (κατηγορία MINIVAN)

Όλα τα οχήματα διαθέτουν κλιματισμό και οι επαγγελματίες οδηγοί μας είναι έμπειροι και πρόθυμοι να βοηθήσουν κάθε κατάσταση.

Στα πλαίσια της παγκοσμιοποιημένης αγοράς και της ταχύτατης τεχνολογικής εξέλιξης προχωράμε μπροστά και επεκτεινόμαστε σε όλους τους ταξιδιωτικούς τομείς.

Το Planet Bus Travel μπορεί να προσφέρει και να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Παρέχουμε και οργανώνουμε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν τον πελάτη σας μεμονωμένα ή σε γκρουπ από τη στιγμή της άφιξής του στην Ελλάδα και μέχρι το τέλος της διαμονής του: διαμονή, μετακινήσεις, ξεναγήσεις, κάθε άλλη υπηρεσία που θα μετατρέψει το ταξίδι του σε μια ευχάριστη εμπειρία.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Μπορούμε να καλύψουμε τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο της προτίμησής σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ
Αναλαμβάνουμε όλες τις εξορμήσεις και εκδρομές σας είτε μονοήμερες είτε πολυήμερες σε αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ V.I.P.
Παρέχουμε υπηρεσίες πολυτελούς μετακίνησης (V.I.P.) με λιμουζίνα ή ταξί.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Παρέχουμε υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας μέσω της παροχής ποιοτικών τουριστικών υπηρεσιών, που να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, είναι πρωταρχικής σημασίας για την επιχείρησή μας και με γνώμονα αυτήν την αρχή, αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας.